Over ons

Gezond Gehoor mediagroep is de uitgever/beheerder van de media-uitgaven Gezond Gehoor en Doof. Mediakanalen die een duidelijke link met elkaar hebben, maar door hun unieke invulling eigen doelgroepen bedienen.

Met deze media-uitgaven, maar ook met andere projecten vertellen wij graag verhalen. Soms gaan die over ervaringen. Een andere keer over een onderwerp waarvan wij vinden dat het gedeeld moet worden. Ook duiken wij regelmatig in het verhaal achter een persoon, organisatie of product.

In woord
Er zijn verschillende manieren om die verhalen op te tekenen. Onze redacteuren bijvoorbeeld, doen dat graag via tekst. Door te vragen, te luisteren, te onderzoeken en te kijken, weten ze het verhaal in de juiste woorden te vatten en op een toegankelijke manier door te geven aan de lezer.

En beeld
Ook onze vormgevers, fotografen en producenten zijn verhalenvertellers. Altijd zijn zij op zoek naar de beste manier om het verhaal te laten zien. Met beelden en vormen brengen ze de verhalen visueel tot leven. Soms op basis van een tekst, de andere keer geïnspireerd door een persoon of omgeving. Met de kracht van een stilstaand beeld, de emotie die te zien is in een video of de eenvoud van een geanimeerde productie, laten ze de beelden voor zich spreken.

En altijd toegankelijk
Wat wij belangrijk vinden is dat de verhalen die wij willen delen voor iedereen vindbaar, toegankelijk en begrijpelijk zijn. Of dat nou online is, in print, bij beurzen en evenementen of een combinatie hiervan. Zo brengen we verhalen graag op een goede manier in de wereld.

Ambitie
Gezond Gehoor mediagroep staat midden in de hoorsector. Samen met professionals, fabrikanten en ervaringsdeskundigen willen we informatie en ervaringen delen. Om zo een mooi platform te creëren voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van het gehoor en gezondheid.

Team
Benieuwd welke mensen dagelijks aan onze producten werken? Hieronder zie je ons team.

Onze redactie

Onze vormgevers

Onze directie