Gezond Gehoor magazine

Verschijning: 3 keer per jaar (april, september, december)
Oplage: 6.750 exemplaren
Basisomvang: 84 pagina’s
Formaat: 210 x 270 mm
Gewicht: 270 gram

Geluid is overal om ons heen. En het waarnemen daarvan is vaak vanzelfsprekend. Pas als je gehoor minder wordt, ga je merken wat het eigenlijk voor je betekent. Het missen van fijne geluiden, of het niet goed kunnen functioneren in werksituaties. Maar ook het vermijden van sociale gebeurtenissen, omdat je gesprekken niet meer goed kunt volgen.

Gezond Gehoor heeft enerzijds te maken met je gehoor gezond houden. En mocht je minder goed kunnen horen of een ander gehoorprobleem hebben, dan bevat het magazine informatie en inspirerende verhalen om hier zo prettig en optimaal mogelijk mee te leven. Gezondheid hoef je niet altijd als iets medisch te beschouwen. Gezondheid is ook lekker in je vel zitten.

Doelgroep
Het magazine Gezond Gehoor is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over oren, horen en geluid. Door de vele verschillende en vernieuwende invalshoeken en de afwisseling van persoonlijke verhalen en informatieve artikelen, is het magazine zowel interessant voor consumenten als voor professionals.

Redactionele formule
Het magazine Gezond Gehoor is opgebouwd uit een aantal vaste rubrieken, die een mooie combinatie vormen van interviews en (achtergrond)informatie, vanuit de maatschappij, het bedrijfsleven, de zorg en de wetenschap. Persoonlijke verhalen, technologische ontwikkelingen, onderwerpen op het gebied van wetgeving en beleid, toegankelijkheid en communicatie worden afgewisseld met tips en actualiteiten.

Vormgeving
Het magazine heeft een strakke, toegankelijke vormgeving met veel aantrekkelijk beeld, aansprekende koppen en pakkende quotes en streamers. Mensen die in een wachtkamer zitten hebben geen tijd om hele lange teksten te lezen, door de opzet van Gezond Gehoor zijn mensen snel geneigd het magazine te pakken en door te bladeren.

Verspreiding
Gezond Gehoor wordt aangeboden aan alle huisartsen, kno-afdelingen en audiologische centra in Nederland en is daar te vinden in de wachtkamer. Daarnaast gaat het magazine naar uiteenlopende organisaties en instellingen binnen de hoorsector. Particulieren en organisaties kunnen een abonnement nemen op het magazine of online losse exemplaren bestellen.

blaadje1 blaadje2