Doof.

Gemiddeld aantal bezoekers per maand 40.000
Aantal unieke bezoekers per maand 30.000
Aantal pageviews per maand 85.000
Aantal abonnees nieuwsbrief 11.000
(statistieken december 2018)

Een groot deel van onze bezoekers vindt ons via Google, waar wij een uitstekende ranking hebben op trefwoorden rondom gehoorverlies en hoorproblemen.

Doof.nl bestaat sinds 1997 en is de best bezochte nieuwssite voor doven en slechthorenden van de Benelux. Doof.nl voorziet u dagelijks van nieuws en betrouwbare informatie over gehoorverlies en hoorproblemen in de ruimste zin van het woord. Doof.nl beschikt over een professioneel redactieteam. Dagelijks plaatsen zij actuele en interessante berichten op de website.

Doelgroep
Doof.nl wordt veel bezocht door mensen met een hoorbeperking of hoorprobleem en mensen uit hun omgeving (familie, vrienden en collega’s). Daarnaast wordt Doof.nl veel geraadpleegd door mensen uit Nederland en België die een beroepsmatige betrokkenheid bij de onderwerpen hebben (audiciëns, tolken, docenten, ambulant begeleiders, producenten van hoorhulpmiddelen, werkbegeleiders, arbo-artsen, zorgverleners, logopedisten, etc). Doof.nl biedt een informatieplatform voor zowel consumenten als professionals.

Redactionele formule
We spreken onze doelgroep aan op een informele toon en maken gebruik van een korte, bondige teksten. Onze woordkeuze is niet te ingewikkeld en bevat zo weinig mogelijk jargon. Met name wanneer het artikel specifiek is bedoeld voor dove lezers maken we ook gebruik van korte alinea’s, beeld en video. Dit omdat deze doelgroep meer visueel is ingesteld. Wanneer een artikel gericht is op slechthorende lezers, of professionals in de hoorsector passen we daar de schrijfstijl op aan.

Vacatures, agenda en bedrijvengids
Voor vacatures en bijeenkomsten is een eigen ruimte gecreëerd op Doof.nl. Ook kun je er voor kiezen om je bedrijf te plaatsen in de bedrijvengids. Een plek waar mensen je makkelijk kunnen vinden om met u in contact te komen.

Nieuwsbrief
Twee keer per maand versturen we een gratis gepersonaliseerde nieuwsbrief aan meer dan 11.000 abonnees. De nieuwsbrief bevat een inleiding van de artikelen die op de website zijn gepubliceerd. Door middel van de nieuwsbrief blijf je op een eenvoudige manier op de hoogte van het laatste nieuws.

Social media
Doof.nl is ook te volgen via Twitter en Facebook. Alle berichten die geplaatst worden op Doof.nl, verschijnen ook op onze social media-pagina’s. Daarnaast ontwikkelen en verspreiden we ook specifieke berichten en tweets via onze social media accounts.

facebooktwitter