Digitaal

logo doof.nl

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om digitaal te adverteren. Hierbij betreft het de website Doof.nl.

Advertorial
Heb je een aanbieding die je graag doelgericht onder de aandacht wilt brengen? Of een product dat je graag binnen de redactionele content wilt tonen? Dan is een advertorial een doeltreffend middel. Je kunt de tekst bij ons aanleveren waarna we hem opmaken binnen het redactionele format. Laat je de tekst liever schrijven? Dan gaat een van onze redacteuren voor je aan het werk.

Met een advertorial op Doof.nl bereik je een grote doelgroep. Advertorials worden op de openingspagina van Doof.nl geplaatst en automatisch verspreid via onze Twitterfeed en facebookpagina.

Advertorial extra laten opvallen?
Wilt u dat uw advertorial bovenaan de homepage blijft staan en goed opvalt onder de lezers? Maak dan gebruik van onze uitgelichte artikelen. We hebben twee mogelijkheden: uw bericht in de header van onze homepage, of als uitgelicht artikel onder het actuele nieuws.

Vacature
Uit de statistieken van onze digitale media blijkt dat de vacatures zeer veel bekeken worden. Op Doof.nl kun je de vacature plaatsen en daarmee rekenen op een groot bereik onder professionals binnen de hoorsector.

Banner
Met behulp van een banner kun je het product of dienst prominent en voor langere tijd onder de aandacht brengen van de bezoekers van Doof.nl. Je kunt kiezen voor plaatsing op de homepage of bij een gerelateerd artikel of interessant dossier. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Nieuwsbrief
Naast plaatsing op de website, kun je de advertorial of vacature extra onder de aandacht brengen via de nieuwsbrief van Doof.nl (verschijnt om de week).

Vermelding in de bedrijvengids
De bedrijvengids is een soort Gouden Gids voor doven en slechthorenden op Doof.nl. De gids biedt de mogelijkheid om je organisatie te profileren. Bezoekers kunnen de dienstverlening eenvoudig vinden op trefwoord en/of plaats. De vermeldingen komen ook naar boven in de algemene zoekmachine. Een vermelding in de bedrijvengids bestaat uit een omschrijving van de organisatie en de dienstverlening, het logo en de contactgegevens.

Enquête
Wil je als organisatie weten hoe jouw doelgroep denkt over een product? Wil je graag contactgegevens verzamelen van de doelgroep? We bieden op Doof.nl mogelijkheden om de doelgroep naar gegevens te vragen. Zo verzorgen we online enquêtes en kunnen we bezoekers de mogelijkheid bieden om via onze website brochures van je product aan te vragen.