Adverteren

Door onze unieke positie in de markt, bieden onze middelen – het magazine Gezond Gehoor en de websites Gezond Gehoor professional en Doof.nl – een zeer doeltreffende manier om je bedrijf, producten, diensten of vacatures onder de aandacht te brengen. Dit kan heel doelgroepgericht in print of digitaal binnen één van de media of met een combinatie van verschillende media voor een nog groter bereik.

Print
Uw advertentie of advertorial direct onder de ogen van uw doelgroep in het magazine Gezond Gehoor. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en ligt gemiddeld vier maanden in de wachtruimtes van kno-artsen, huisartsen, audiologen en audiciens. 

Het magazine Gezond Gehoor is te vinden op de leestafel in de wachtkamer van onder andere kno-artsen, huisartsen, audiciens, audiologen en cluster 2-scholen. Daarnaast kunnen particulieren en organisaties een (collectief) abonnement nemen op het magazine. Uw advertentie vindt hier een groot bereik onder zowel consumenten als professionals. 

Digitaal
Snel en eenvoudig adverteren op Doof.nl. Denk aan een advertorial of banner op de website. Maar aandacht in een nieuwsbrief kan ook het juiste middel zijn. Het bereik is groot en je kiest zelf voor de beste plek van de advertentie.

Doof.nl
Doof.nl is een veelbezochte nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws en betrouwbare informatie over het gehoor, hoorproblemen en ontwikkelingen binnen de hoorsector. Een perfecte plek om met een banner, advertentie of advertorial uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Ook voor vacatures wordt deze site veel bezocht. Elke twee weken verschijnt er een nieuwsbrief van Doof.nl. 

Pakket
Zie je zowel print als digitale mogelijkheden voor een advertentie? Of twijfel je over welke media je moet inzetten? Wij denken graag mee over een invulling die het beste past bij de organisatie en mogelijkheden. Dit kan een eenmalige banner zijn maar ook een (langlopende) campagne waarbij een combinatie van middelen wordt ingezet. Naargelang de wensen kunnen wij ook teksten  schrijven, beelden vervaardigen en het materiaal plaatsingsklaar maken.