Digitaal

logo_gezondgehoor-prologo_doofnl

 

 

 

Op deze pagina vind je alle mogelijkheden om digitaal te adverteren. Hierbij betreft het de websites Doof.nl en Gezond Gehoor professional.

Advertorial
Heb je een aanbieding die je graag doelgericht onder de aandacht wilt brengen? Of een product dat je graag binnen de redactionele content wilt tonen? Dan is een advertorial een doeltreffend middel. Je kunt de tekst bij ons aanleveren waarna we hem opmaken binnen het redactionele format. Laat je de tekst liever schrijven? Dan gaat een van onze redacteuren voor je aan het werk.

Met een advertorial op Doof.nl bereik je een grote doelgroep. Advertorials worden op de openingspagina van Doof.nl geplaatst en automatisch verspreid via onze Twitterfeed en facebookpagina

Bij Gezond Gehoor professional kun je ervoor kiezen om de advertorial op de homepage te plaatsen. Ook kun je een koppeling maken met een van de thema’s (Techniek & Innovatie, Gezondheid & Zorg, Wetenschap & Onderzoek, Mens & Maatschappij, Wetgeving & Beleid, Economie & Financiën). Daarnaast kun je denken over de verschijningsvorm. Past een artikel het beste bij het doel of is een video beter geschikt?

Vacature
Uit de statistieken van onze digitale media blijkt dat de vacatures zeer veel bekeken worden. Zowel op Doof.nl als op Gezondgehoorpro.nl kun je de vacature plaatsen en daarmee rekenen op een groot bereik onder professionals binnen de hoorsector.

Banner
Met behulp van een banner kun je het product of dienst prominent en voor langere tijd onder de aandacht brengen van de bezoekers van Doof.nl of Gezondgehoorpro.nl. Je kunt kiezen voor plaatsing op de homepage of bij een gerelateerd artikel of interessant dossier. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk.

Slider
Ook is het mogelijk om je bericht voor bepaalde tijd vast te zetten in de nieuwsslider op Doof.nl. In deze speciale nieuwsbalk staan maximaal tien artikelen. De nieuwsslider is zichtbaar op de homepage en boven alle artikelen, hierdoor komt het artikel prominent onder de aandacht van bezoekers.

Etalage (alleen Gezond Gehoor professional)
Wil je een product, dienst, event of een interessante publicatie prominent onder de aandacht brengen, dan is de Etalage op Gezond Gehoor professional een uitgelezen mogelijkheid. Door de opvallende beeldpositie op de homepage, springt de uiting direct in het oog van de bezoeker. Op de achterliggende pagina is alle ruimte om het item verder toe te lichten en bijvoorbeeld te laten doorlinken naar uw eigen website.

Mediapartner (alleen Gezond Gehoor professional)
Bij het maken van Gezond Gehoor professional maken we dankbaar gebruik van de informatie en middelen die ons door onze mediapartners worden aangeboden. Mediapartners zijn verschillende partijen die onze visie over het belang van kennisdeling in de markt delen en hier een actieve bijdrage aan willen leveren. Of die hun naam willen koppelen aan (een bepaald onderdeel van) de website. Wil je ook mediapartner van Gezond Gehoor professional worden, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, we denken graag samen na over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief
Naast plaatsing op de website, kun je de advertorial of vacature extra onder de aandacht brengen via de nieuwsbrief van Doof.nl (verschijnt om de week) en/of Gezondgehoorpro.nl (verschijnt één keer per drie weken).

Vermelding in de bedrijvengids (alleen Doof.nl)
De bedrijvengids is een soort Gouden Gids voor doven en slechthorenden op Doof.nl. De gids biedt de mogelijkheid om je organisatie te profileren. Bezoekers kunnen de dienstverlening eenvoudig vinden op trefwoord en/of plaats. De vermeldingen komen ook naar boven in de algemene zoekmachine. Een vermelding in de bedrijvengids bestaat uit een omschrijving van de organisatie en de dienstverlening, het logo en de contactgegevens.

Enquête
Wil je als organisatie weten hoe jouw doelgroep denkt over een product? Wil je graag contactgegevens verzamelen van de doelgroep? We bieden op Doof.nl mogelijkheden om de doelgroep naar gegevens te vragen. Zo verzorgen we online enquêtes en kunnen we bezoekers de mogelijkheid bieden om via onze website brochures van je product aan te vragen.