Aanleverspecificaties

Hieronder vind je een overzicht van verschillende specificaties. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor afwijkende formaten of heb je vragen die je hier niet in kunt terugvinden? Laat het ons dan weten. 

Digitaal
Advertorial en vacatures
Advertorials en vacatures voor Doof.nl en Gezond Gehoor pro.nl worden opgemaakt binnen de redactionele vormgeving van de sites. Dit betekent dat teksten niet langer zijn dan 500 woorden. Beeldmateriaal heeft een resolutie van minimaal 72 dpi op een formaat van 500 x 308 pixels. Al het aangeleverde tekst- en beeldmateriaal wordt voor plaatsing door ons bekeken en indien nodig worden teksten geredigeerd.

Banner
Doof.nl: De website van Doof.nl biedt plaats aan drie banners van 204×81 pixels en een grotere banner van 298×120 pixels. Je kunt zowel kiezen voor een statische afbeelding als voor een flashbanner. Desgewenst kunnen we de banner voor je opmaken.

Vermelding in de bedrijvengids
Je bepaalt zelf welke gegevens je wilt laten opnemen in de bedrijvengids. Het toevoegen van een korte omschrijving van de organisatie en/of een logo is mogelijk. De afbeelding dient een resolutie van minimaal 72 dpi op een formaat van 287 x 84 pixels te hebben.

Enquête
Neem voor het opnemen van een Enquête op Doof.nl of Gezond Gehoor professional contact met ons op om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Print
Voor Gezond Gehoor magazine kun je op de volgende manier advertenties aanleveren.

  • Materiaal aanleveren met 3 mm afloop
  • Alleen snijtekens (GEEN bleed tekens)
  • Aanleveren als hi-res PDF-bestand, CMYK, als één laag, 300 dpi
  • Letters in lettercontourenvoorbeeldtekening

Formaten plano en afgewerkt
2/1 pagina : afgewerkt 420 x 270 mm = aanleveren 426 x 276 mm
1/1 pagina: afgewerkt 210 x 270 mm = aanleveren 216 x 276 mm
½ pagina: afgewerkt 210 x 135 mm = aanleveren 216 x 141 mm

Deadline aanleveren materiaal 2018
Verschijningsdatum nummer 1 – 20 april (deadline aanleveren 22 maart)
Verschijningsdatum nummer 2 – 7 september (deadline aanleveren 10 augustus)
Verschijningsdatum nummer 3 – 21 december (deadline aanleveren 23 november)

Je kunt digitaal bestand aanleveren via redactie@gezondgehoor.nl.

Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor om aangeleverd materiaal te weigeren omdat het niet past binnen de redactionele formule van de media of op andere wijze ongepast is.