Adverteren

Door onze unieke positie in de markt, bieden onze middelen – het magazine Gezond Gehoor en de websites Gezond Gehoor professional en Doof.nl – een zeer doeltreffende manier om uw bedrijf, producten, diensten of vacatures onder de aandacht te brengen. Dit kan heel doelgroepgericht in print of digitaal binnen één van de media of met een combinatie van verschillende media voor een nog groter bereik.

Print
Uw advertentie of advertorial direct onder de ogen van uw doelgroep in het magazine Gezond Gehoor. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en ligt gemiddeld vier maanden in de wachtruimtes van kno-artsen, huisartsen, audiologen en audiciens. 

Het magazine Gezond Gehoor is te vinden op de leestafel in de wachtkamer van onder andere kno-artsen, huisartsen, audiciens, audiologen en cluster 2-scholen. Daarnaast kunnen particulieren en organisaties een (collectief) abonnement nemen op het magazine. Uw advertentie vindt hier een groot bereik onder zowel consumenten als professionals. 

Digitaal
Snel en eenvoudig adverteren op één van onze digitale media. Het bereik is groot en u kiest zelf voor de beste plek van uw advertentie.

We hebben diverse mogelijkheden om digitaal te adverteren. Zowel bij Gezond Gehoor professional en Doof.nl. Denk aan een advertorial of banner op een of beide websites. Maar aandacht in een nieuwsbrief kan ook het juiste middel voor u zijn.

Gezond Gehoor professional
De website van Gezond Gehoor professional biedt veel mogelijkheden om te adverteren. We kunnen een banner plaatsen, een vacature of een advertorial die past binnen de redactionele formule van de site. Ook een gesponsorde videoproductie behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw doel kunnen wij u adviseren over welke vorm het meest geschikt is. Naast de website biedt Gezond Gehoor professional elke drie weken een nieuwsbrief waarin we uw advertentie kunnen opnemen. 

Doof.nl
Doof.nl is een veelbezochte nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws en betrouwbare informatie over het gehoor, hoorproblemen en ontwikkelingen binnen de hoorsector. Een perfecte plek om met een banner, advertentie of advertorial uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Ook voor vacatures wordt deze site veel bezocht. Elke twee weken verschijnt er een nieuwsbrief van Doof.nl. 

Pakket
Ziet u zowel print als digitale mogelijkheden voor uw advertentie? Of twijfelt u over welke media u moet inzetten? Wij denken graag met u mee over een invulling die het beste past bij uw organisatie en mogelijkheden. Dit kan een eenmalige banner zijn op een van de websites maar ook een (langlopende) campagne waarbij een combinatie van middelen wordt ingezet. Naargelang uw wensen kunnen wij ook teksten voor u schrijven, beelden vervaardigen en het materiaal plaatsingsklaar maken.